Hronika

Nišliji cirkular odsekao šaku

Nišlija Z. C. (64) teško je povređen danas oko podneva prilikom seče ogrevnog drveta kada mu je cirkular odsekao desnu šaku.

Ekipa Hitne pomoći ga je transportovala do Univerzitetskog kliničkog centra gde je u toku njegovo zbrinjavanje.

Prema navodima ove zdravstvene ustanove, čovek je primarno zbrinut u odeljenju reanimacije zbog teške povrede desne šake i u toku su pripreme za operaciju.

U UKC Niš su nam potvrdili da čovek ima tešku povredu desne sake.

“Biće urađena amputacija, on je primarno zbrinut”, kazali su u UKC.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Nije uradjena amputacija već REPLANTACIJA ŠAKE

    Šaka je od pre sat vremena živa i nadam se da će makar 70 posto funkcije biti vraćen

    Lično Dr Goran Đorđević, spec plast i rekonstr hir. koji je obavio operaciju sa timom

    1. Bruka i sramota nocas smo doziveli u Ukc-u da nakon amputacije kaziprata sami transportujemo pacijenta za Bg privatnim vozilom i ako je pacijent dosta iskrvario,sa delom prata u kesici i flasu sa zaledjnom vodom u kesici,na sta su ae ljudi u kc Bg Zgranuli kad su nas videli da ga dovodimo be hitne

      1. Uzdrzite se od iznosenja neistinitih podataka, jer igrom slucaja kao novinar poveden jucerasnjom vescu istrazio sam i ovaj podatak. Takav pacijent se u toku prethodne veceri nije javio u UKC Nis. Verovatno ste mislili na vece pre toga.

        1. Postovani, licno sam prisutvovala tom dogadjaju radi se o mom bratu koga je hitna dovezla u ukc.20.08.2023 u00:05,sa amputiranim kaziprstom ,nakon 45min.sisao je lekar koji je sa diska procitao da su 3 prsta odecena iako je previjen jedan,ostali prsti su bez ikakvog ostecenja .Tako da niste u pravu sto kazete da se iznose neistine.Jos gore od svega je to da nam kazu da ovde nista nemogu da urade jedino,,ako nam nesto znaci ,,da nam daju uput za Bg,ali nemaju trasportno vozlo pa moramo poci putnickim autom,nemaju posudu za transport ostaka prsta,nemaju led vec zaledjenu flasu,u izvestaju stoje tri recenice ,dolazim do pulta za overu vidim nema faksimila,vracam se i cekam jos pola sata da neko sidje sa ortopedije i donese pecat .SRAMOTA VELIKA.Na moje pitanje da li ce pozvati Ukc-Bg da nas najave kazu da nema potrebe .Izvnite zbog opsinosti ali ovo Vam je sve gola istina . Covek je primljen ALI JOS UVEK GA NIKO NIJE OPERISAO,jer kolege iz Nisa nisu najvile nas dolazak.niko nije pokusao da sastavi prson i dalje trpi jake bolove …hvala na razumevanju ako ga imate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com