Sport

Nišlije vratile levog beka. Milovanović ponovo u “Želji”

Svuda pođi, kući dođi. A Železničar, na neki način, i jeste njegova kuća, iako mu nije matični klub, ali jeste sredina u kojoj je proveo uspešne dve i po godine. Nakon kratke epizode u inostranstvu, Nemanja Milovanović vratio se u Niš. Korpulentni, 25-godišnji levi bek  potpisao je ugovor sa „Željom“, za koga će nastupati do kraja tekuće sezone.

Podsetimo, popularni Keša prethodnog leta prešao je u redove grčkog Olimpijakosa, ali tamo nije odigrao ni čitavu polusezonu. Neko vreme trenirao je sa Nišlijama, a od danas je ponovo i zvanično rukometaš kluba u čije redove je došao početkom 2018. godine, osvojio Kup Srbije, zvanje vicešampiona, igrao SEHA ligu, dospeo i na uži spisak reprezentacije Srbije…

“Prvenstvo u Grčkoj je prekinuto na duže vreme zbog korona virusa, vratio sam se u Niš i dogovorio sa Železničarom da pomognem i ja njima i oni meni do kraja ove sezone, pa ćemo videti za dalje. Što se ukapanja tiče, to je kao da nisam ni odlazio, jer sam među tim momcima kao sa porodicom. Na meni je da se što pre spremim, jer nastavak prvenstva je jako blizu”, istakao je Milovanović po potpisivanju ugovora.

 

Ukoliko administrativne formalnosti budu završene, Milovanović bi u plavom dresu trebalo da zaigra već 30. januara, kada Železničar u 12. kolu ARKUS lige dočekuje Rudar iz Kostolca.

Istovremeno, Železničar je sporazumno raskinuo ugovor sa dosadašnjim pivotom Nikolom Jestrovićem i poželeo ovom rukometašu sve najbolje u nastavku karijere.

Izvor: RK Železničar Niš

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com