DruštvoPolitika

Nišlije u Beograd na miting i vozom

Na miting Aleksandra Vučića u Beogradu danas će iz Niša i okolnih opština sa područja Nišavskog okruga krenuti oko 7.000 ljudi, a zbog velikog broja ljudi koje dovode na skup naprednjaci su angažovali, pored brojnih autobusa i voz “Železnica Srbije”.

Vanredna kompozicija sa desetak vagona krenula je nešto pre 11 časova sa glavne Železničke stanice i prema procenama njome će u Beograd stići oko 500 ljudi.

Foto: B.LJ.

Na peronu glavne železničke stanice viđena je uobičajna slika koja prati mitinge naprednjaka – zastave, transparenti sa Vučićevom fotografijom, sendviči, flašice sa vodom.

Foto: B.LJ.

Među onima koji su krenuli put Beograda vozom su i brojni gradski funkcioneri i direktori niških javnih i javno-komunalnih preduzeća.

Foto: B.LJ.

Vođe grupa imale su spiskove sa prijavljenim u koje su se upisivali svi koji su ulazili u voz. Pre polaska kompozicije naprednjaci su izlepili voz posterima Aleksandra Vučića na kojima piše: “Uvek uz Vučića”.

Foto: B.LJ.

U toku prepodneva će sa više lokacija u gradu krenuti autobusi “Niš-ekspresa”, kao i drugih privatnih prevoznika.
Zbog mitinga su proređeni autobuski polasci na međugradskim linijama.

Evo kako je Pink “ispratio” Nišlije put Beograda i šta su oni rekli za ovaj medij…

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com