Hronika

Nišlije se opraštaju od niškog prvrednika koji je nastradao kod Aleksinca

Emotivnim porukama na društevenim mrežama, Nišlije se opraštaju od biznismena koji je stradao na auto putu Beograd-Niš kod Katuna kada se prevrnuo i zapalio automobil “audi” kojim je upravljao.

 

“Sa velikom tugom vas obaveštavamo da je dana 16.12.2022. preminuo vlasnik kompanija Bros Auto i Ivan-Oki prom. Našem voljenom prijatelju, bratu, ocu, suprugu i sinu Oliveru Jevtiću odajemo poslednji pozdrav dana 19.12. opelo će se održati u porodičnoj kući u 12h, a sahrana na groblju u Popovcu u 13 časova” saopšteno je na Fejsbuk strani niškog “Bros taksija”.

Od Jevtića se na svom facebook nalogu oprostio i Oliver Paunović, osnivač Sajma automobila u Nišu.

“Moje ime, moj dragi prijatelju, zašto? Bio si prvi koji si podržao 2009. moju ideju da napravim sajam automobila u Nišu. I od tada svake godine bio si deo moje manifestacije. Imao si viziju i hrabrost da sa svojim timom napraviš jaku kompaniju, brend našeg grada. Ono po čemu ću te pamtiti dok sam živ jeste tvoj iskren osmeh, dobrota i spremnost da pomogneš. Hvala ti druže moj na svemu. 💔”, napisao je Paunović.

I FK Budućnost na čijem je čelu bio Jevtić, oprostio se na društvenim mrežama emotivnom porukom.
“Sa velikom tugom i bolom u duši obaveštavamo vas da nas je naš dobri Oki prerano napustio i za sobom ostavio neizrecivu tugu i bol.
Sahrana našeg vlasnika, direktora, prijatelja, brata, supruga, roditelja, kolege i saradnika biće održana u ponedeljak, 19. Decembra na groblju u Popovcu, sa početkom od 13h dok je opelo u porodičnoj kući Jevtića od 12h.
Zahvalni smo svima koji su putem reči podrške i kroz molitvu uz porodicu Jevtić.”
Prijatelji i kolege skrhani bolom i dalje su u neverici da je Oliver prerano otišao u svojoj 49. godini. Nižu se oproštajne poruke voljenom Oliveru koji je uvek bio pun života.

„Ništa više neće biti isto. Previše boli njegov odlazak. Sve nas, činio je jačim a godine za nama učinile su da svi postanemo jedna porodica. Njegov odlazak sve nas duboko je potresao“, rekao je Zoran Kocić dugogodišnji saradnik i kolega za voljenog prijatelja i saborca.

Oliver Jevtić bio je uspešni niški privrednik i generalni direktor Bros Auta i lanca piljara Ivan- Oki prom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ako ste poznavali ovog preduzimljivog coveka i smatrali se njegovim saradnikom, poslov
    nim prijateljem, drugarom ili poznanikom, nije red da budete novokomponovani, vec da porodici izjavite saucesce licno , a ne na ” drustvenim mrezama” ili porukama !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com