Društvo

Nišlije prve na listama za upis na Medicinski fakultet i VMA

Marija Milošević i Marko Trojanović iz Niša prvi su na listi Medicinskog fakulteta, odnosno VMA i u njihovu čast je organizovan prijem u Kancelariji za mlade Grada Niša.

U Kanceraji za mlade Grada Niša, danas je organizovan prijem u čast Marije i Mihajla, niških maturanata koji su prvi na rang listama na kojima su konkurisali studenti iz čitave Srbije i  tako upisali željene fakultete.

Maturantkinja Medicinske škole u Nišu, Marija Milošević, prva na rang listi Medicinskog fakulteta u Nišu sa osvojenih 99 od maksimalnih 100 poena, a Marko Trojanović, maturant Medicinske škole u Nišu na smeru za farmaceute prvi je na rang listi Vojnomedicinske Akademije u Beogradu sa osvojenih 95,84 poena.

„Vašim rezultatima činite ponosnim sve nas. Znajte da na podršku Kancelarije za mlade Grada Niša, možete uvek da računate. Želimo vam puno sreće na studijama i želimo da nastavite da budete tako dobri ambasadori našeg grada“ – rečeno je na prijemu.

I na listama drugih fakulteta ima maturanata iz Niša  koji su zauzeli prvo mesto na listama.  Nikolina Prokić je prva na Stomatologiji, a Dimitrije Ristić na DIF – u.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com