Društvo

Nišlije priželjkuju parking kod škole “Sveti Sava”

Grad Niš krenuo je sa uredjenjem prostora pored škole “Sveti Sava” na kojem su se nekada nalazili tereni za tenis i balon sala sa terenima za mali fudbal, ali još nije definisana namena tog prostora, izjavila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

 

“Ono što je možda najveća želja ljudi koji žive u okolini, u Romanijskoj ulici i na Vizantijskom bulevaru je jedna vrsta parkinga. Da li će biti parking ili ne videćemo, za sada raščišćavamo. Dogovorićemo se sa sugrađanima, videćemo njihove predloge šta da se tu postavi da taj prostor bude iskorišćen na pravi način, s obzirom da se radi o većoj parceli”, izjavila je Sotirovski.

Ona je dodala da je za narednu godinu planirana rekonstrukcija parka “Čair”, a jedan deo biće pretvoren u saobraćajni poligon.

“Takav savet nam je dala i Agencija za bezbednost saobraćaja jer je park u “Čairu” jako dobro postavljen što se tiče staza. Preostaje da se doda neka saobraćajna signalizacija i da, biciklisti posebno, u jednom delu “Čaira” imaju svoj kutak”, izjavila je Sotirovski.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Da li za ovu gradonacelnicu postoje i drugi delovi grada osim bulevara?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com