Sport

Nišlije OKUPIRALE Čair! Prodaja ulaznica U TOKU!

Upravo traje prodaja ulaznica za mečeve Dejvis kupa Srbije, koji se igraju od 3. do 5. februara u niškoj Hali “Čair”. Karata je ostalo vrlo malo jer su ih masovno kupovali Makedonci i Bugari, preko Teniskog Saveza Srbije i on line rezervacija.
Danas će biti održan i prvi zvanični trening posle koga se očekuje i prva izjava u Nišu, selektora Nenada Zimonjića.

“Od trenutka objave Novaka Đokovića da će igrati za selekciju Srbije protiv Rusije u Nišu, nastala je prava pomama za kartama i one su bukvalno odmah rasprodate, kako putem neta, tako i na mestima u Nišu gde su se prodavale karte. Grad Niš je čitavu organizaciju prodaje karata prepustio Teniskom Savezu Srbije. Karata će danas biti na blagajni Hale “Čair” od 10 do 16 sati. Interesovanje je ogromno i siguran sam da će i ove karte brzo biti rasprodate”, rekao je Branislav Kačar, gradski većnik resorno zadužen za sport i omladinu.

Dejvis kup selekcija Srbije sezonu 2017. počinje susretom protiv reprezentacije Rusije u Nišu.

Za duel sa selekcijom Rusije selektor srpskog tima Nenad Zimonjić odlučio se za sledeći tim: Novak Đoković (2. na ATP listi u singlu), Viktor Troicki (35), Dušan Lajović (94) i Nenad Zimonjić (57. u dublu na ATP listi).

„Imamo tim koji može do nove titule u Dejvis kup takmičenju. Uz Novaka, Viktora, Dušana i mene, rezervni igrač na ovom meču biće Filip Krajinović. Već od ponedeljka, 30. januara krećemo sa pripremama u Čairu. Uvek je lepo kada smo domaćini u Davis Cup, volimo da igramo za Srbiju i uživamo u podršci naših navijača. Verujem da i Nišlije sa nestrpljenjem očekuju početak meča protiv Rusije. Dejvis kup je jedina prilika da igramo kod kuće, pred domaćom publikom, što nam veoma znači. Novaku će ovo biti prvi meč u Nišu, jer nije bio u ekipi kada smo igrali protiv Švedske 2012. godine. Drago mi je da ćemo u ovom sastavu započeti godinu, imamo teškog protivnika, selekciju Rusije koja je mlada i jaka ekipa i široj teniskoj javnosti nepoznata. Verujem da ćemo uz veliku podršku publike u Čairu doći do važne pobede za Srbiju“, zaključio je selektor Zimonjić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com