DruštvoSport

Nišlije će uskoro moći da uživaju u zimskom čarolijama na klizalištu

U Sportskom centru „Čair“ u toku su završne pripreme za otvaranje klizališta, a tačan datum njegovog otvaranja biće objavljen na sajtu Centra. Ohrabrujuće deluje vest da cena karte za klizalište niće biti menjana i iznosiće kao i prethodnih godina 150 dinara za sat vremena. Iznajmljivanje klizaljki dodatno se plaća još 100 dinara.

U okviru akcije „Dve po ceni jedne“, moguće je kupiti za 200 dinara dve karte. Jedna je za bazen, a jedna za klizalište.

Zbog aktuelne epidemiološke situacije škola klizanja je otkazana. Za organizovane grupe koje broje preko 20 ljudi potrebno je dodatno se informisati na broj 018-514-873, kao i putem društvenih mreža facebook i instagram.

„Mere koje ćemo sprovoditi na samom klizalištu će biti apsolutno u skladu sa merama koje je doneo Republički Krizni štab, a koje implementira Krizni štaba Grada Niša. Osnovna mera je pri kupovini karata i pre samog ulaza obavezno nošenje zaštitnih maski, obavezna dezinfekcija ruku pri ulazu i izlazu iz objekta, kao i dovoljna površina po korisniku od četiri metra kvadratna“, objašnjavaju u Sportskom centru.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com