Sport

Nišlija vodi Dance ka Evropi; Aca Jovanović igrač utakmice u Orhusu!

Ljubitelji fudbala iz Niša pomno prate uspešnu internacionalnu karijeru i partije “deteta sa Čaira” Aleksandra Jovanovića, koji je od prvog dana pobrao i simpatije danskih navijača. Ono što Jovanović radi na golu Orhusa, ispraćeno je ovacijama i svojevrsnim priznanjima iz nedelje u nedelju.

Fudbaleri Orhusa osigurali su vitalnu pobedu u borbi za Evropu. Belo-plavi bili su bolji od Odensea, a još jednom igrač utakmice bio je Aleksandar Jovanović koji je na putu da bude najbolji golman tamošnjeg prvenstva.

Iako se, za sada, ne nalazi na spisku A reprezentacije za mečeve Svetskog prvenstva u Rusiji (Marko Dmitrović ga odmenio u pripremnim mečevima), Nišlija je partijama među stativama danskog kluba zavredio poštovanje i divljenje čitave fudbalske javnosti. Njegov sadašnji klub u trci je za evropska takmičenja, a ka tom cilju uspešno ih vodi Jovanović koji je u derbiju Orhusa i Odenzea (3:2) proglašen za igrača utakmice.

Ponovo je Nišlija u važnom meču za svoj tim “spustio roletnu” na gol i zajedno sa svojim saigračima demantovao ulogu favorita rivalu.

??⛔

A post shared by Aleksandar Jovanovic (@ajovanovic_26) on

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com