Hronika

Nišlija uhapšen u Nemačkoj. Osumnjičen da je obljubio devojčicu pa pobegao

Nišlija Martin O. (28) uhapšen je u Nemačkoj po međunarodnoj poternici raspisanoj po nalogu Višeg suda u Nišu zbog krivičnog dela obljube sa detetom za koje je zaprećena kazna kazna zatvora od pet do dvanaest godina.

 

– Očekujem da bude izručen Srbiji, čim to bude učinjeno preuzeću njegovu odbranu. Imam informaciju da je uhapšen u Nemačkoj ali druge detalje ne znam – rekao je advokat.

Po nalogu Višeg suda policija je za Martinom raspisala poternicu 19. novembra prošle godine jer se nije pojavljivao na suđenju a policija ga nije našla na adresi stanovanja pa nije bilo moguće njegovo dovođenje. On se branio sa slobode što je iskoristio da sa niškog aerodroma Konstantin Veliki odleti u inostranstvo. Kako saznajemo, na osnovu poternice Interpola uhapšen u Nemačkoj u februaru ove godine i nalazi se u ekstradicionom pritvoru gde čeka izručenje Srbiji, navodi Telegraf.

Kako saznaje Telegraf, on je iskoristivši njenu naivnost, nagovorio devojčicu da stupe u seksualne odnose.

– Oni su koristili svaku priliku kada bi ostajali sami da budu intimni. Vremenom su postajali neoprezniji pa je devojčicin brat posumnjao da se nešto dešava između njegove sestre i Martina a onda ih zatekao na delu. Pozvao je svoju baku koja živi u jednom niškom selu i rekao joj šta je video. Zaprepašćena žena je otišla u policiju i prijavila Martina koji je odmah uhapšen – objašnjavaju naši sagovornici iz istrage.

Kako saznajemo, devojčica uopšte nije bila svesna u šta se upustila jer joj je Martin govorio da su oni momak i devojka te da će se uzeti.

N.O. majka uhapšenog mladića, odnosno devojčicina hraniteljke tvrdila je da nije znala šta se dešava između njih dvoje.

– Nemam šta da kažem, zaista, mnogo smo uznemireni. Ništa nismo sumnjivo primetili, pa ne bismo dozvolili da se nešto dešava detetu o kome treba da brinemo. Ne mogu ništa detaljnije da pričam dok se slučaj ne reši – kazala je ona nakon sinovljevog hapšenja.

Baka oštećene devojčice zatražila je da Martin bude najstrože kažnjen.

– Očigledno je da je njima cilj bio da sinu nađu ženu a ne da čuvaju moju unuku. Zašto nije našao sebi devojku svojih godina nego dete – rekla je ranije novinarima ova žena.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com