Društvo

Nišlija u Londonu vozio slavnog Del Boja

Nije kome je rečeno nego kome je suđeno, glasi naša izreka. Tako je i u slučaju Dejana Senćanskog, vlasnika turističke agencije u Nišu i Gorana Petrovića, Nišlije koji u Londonu vozi autobus u gradskom prevozu. Dok je Dejan godinama pokušavo da u Londonu sretne svoje omiljene glumce iz kultne serije “Mućke” čije se i reprize gledaju sa posebnim uživanjem, Goran je već posle nekoliko nedelja vožnje po londonskim ulicama sreo “Del Boja” slikao se sa njim i sliku poslao svom prijatelju u Nišu.

Dejan Senćanski, koji je godinama odlazio u London kako bi uspeo da se sretne i upozna sa vojim omiljenim glumcima Dejvidom Džejsonom i Nikolasom Lindharsterom, braćom iz Pekama, nije mogao da veruje kada je slika stigla na njegovu adresu.

 

“Umalo se nisam šlogirao kada sam video Gorana sa Del Bojem”, kaže Dejan Senćanski. “Svaki put kad bih se našao u Londonu odlazio bih u Pekam, svraćao u kafanu „Ragina Glava“ nadajući se da će moji omiljeni glumci možda navratiti na mesta koja su ih proslavila. Početkom januara u London je otišao moj drug Goran Petrović da bi zaradio novac za kupovinu autobusa jer se bavi turističkim prevozom. Zaposlio se kao vozač gradskog saobraćaja, i uspeo ono što ja nisam za sve ove godine, sreo se oči u oči sa Dejvidom Džejsonom . Znao je da mu ne bih verovao bez dokaza pa se slikao sa njim i poslao mi fotografiju. Kada sam ga video sa Džejsonom, priznajem da sam ga muški ispsovao, eto toliko mi je bilo krivo”, priča Senćanski.

Ništa manje nije bio iznenađen ni njegov prijatelj u Londonu kada je u autobusu kojim upravlja ugledao glumaca koji je proslavio serijom “Mućke” i ulogom Del Boja.

“Goran je bio za volanom kada je na vratima autobusa ugledo Džejsona sa torbicom za pijacu u rukama”, nastavlja svoju priču Senćanski. “Na izlaznoj stanici je popularnog glumca zamolio za zajedničku fotografiju. Kazao mu je da je bio vrlo ljubazan, da ga je pitao odakle je i otkud u Londonu.  Bio je oduševljen kada mu je Goran objasnio da je i dan danas veoma popularan kod nas”.

Senćanski dodaje da ovo samo još jedan od dokaza kako se u Londonu može sve i kako je to poseban grad po svemu.Samo u Londonu možte da vidite i sretnete čoveka sa viteškom tiulom u gradskom prevozu, ili Dejvida Bekama kako na ulici deli autograme. London je grad velikih mogućnosti i iznenađenja, ali kada poželite nekoga da sretnete potrebna vam je sreća. A kada vam se to dogodi nije neobično ni da vozač gradskog autobusa izađe iz vozila i zamoli jednog od putnika, koji je uz to slavni glumac sa viteškom titulom,da se fotografiše sa njim.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com