Sport

Nišlija u borbi za profesionalni pojas

U borbi za titulu profesionalnog prvaka Balkana, najuspešniji niški kikbokser Novak Radulović boriće se protiv Taftija Mojtaba. Meč će biti održan u petak 1. decembra u niškoj hali “Čair” od 20 sati.

Borba za titulu profesionalnog šampiona Balkana, 5 rundi po 3 minuta, između trostrukog šampiona Novaka Radulovića i naturalizovanog Grka, Taftija Mojtaba, na programu je prvog dana takmičenja, koje se u Nišu organizuje od 1. do 3. decembra 2017. godine.

Drugog i trećeg dana takmičenja na programu će biti borbe u takmičenju “BALKAN BEST FIGHTERS” za koje je do sada prijavljeno 247 takmičara iz 43 kluba sa Balkana.

Merenje i konferencija za medije centralnog meča biće odžani u četvrtak od 17 sati u Medija reform centru. U petak 1. decembra od 19 sati počinju uvodne borbe KBK “Niš” protiv kikboksera iz regiona, a zatim i meč za titulu profesionalnog šampiona Balkana.

Za subotu, 2. decembar, predviđene su eliminacione borbe od 12 do 18 sati, a od 19 časova i svečano otvaranje i defile prijavljenih ekipa.

Nedelja je predviđena za polufinala od 11 sati, dok finala počinju od 15 sati.

Bogat program i pravu poslasticu za ljubitelje kik boksa, sva tri dana takmičenja u hali “Čair”, organizovao je kik boks klub “Niš”, pod pokroviteljstvom Grada Niša, a sve u saradnji sa Balkanskom kik boks federacijom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com