Društvo

Nišlija traži ženu koja je novac zaboravila na bankomatu u Pobedinoj ulici

 Danilo Obradović Trša je pre dva dana stajao u Obrenovićevoj ulici iza žene koja je podizala novac na bankomatu. U žurbi je karticu iz bankomata uzela, ali novac nije. Obradović je traži da bi joj novac dao.

Danas su takve osobe retke, ali u Nišu srećom još uvek postoje.

U žurbi je novac podignut, ali do vlasnika nije stigao. Stigao je do Trše, ali još uvek ne i do osobe koja ga je u žurbi ostavila na bankomatu. Događaj se zbio pre dva dana.

Za Niške Vesti Obraović kaže da u današnje vreme nikome ne bi poželeo da ostane bez para na koje je računao, pa je zato ceo “slučaj” objavio preko Fejsbuk stranice  “Izgubljeno – nađeno Niš”.

Osim stotine komentara u kojima mu građani žele zdravlje, sreću i dug život jer je pošten, do vlasnice novca ipak nije uspeo da dođe.

Dodao je i to da je pre oglašavanja, otišao i do banke, ali kako kaže, tamo nisu bili peviše zainteresovani da nađu osobu sa čijeg je računa novac podignut.

Danilo Obradović Trša u objavi nije napisao ni banku, ni količinu para koja je podignuta da ne bi došlo do zloupotreba.

“Žena čiji je novac znaće da mi kaže i banku i vreme i tačan iznos”, ističe.

Danilo Obradović Trša je inače Nišlija, poznat u muzičkim krugovima, a ako se ženska osoba sa bankomata od pre dva dana prepozna, neka ga kontaktira preko njegovog Fesjbuk naloga ili preko stranice “Izgubljeno – nađeno”. https://www.facebook.com/groups/1449744475347513/user/100022535072323/

Foto: Danilo Obradović Trša, privatna arhiva

 

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Мени ту нешто сумњиво, нико не дође до банкомата да би му остале паре на њему. Изгледа да јој његово присуство близу банкомата сметало па брже боље нестала, са картицом која није њена. Што се човека тиче, МЕРАКЛИЈА за пример другима, алал ти буразеру!!!

    1. Ne mora da znači. I meni se to dogodilo ali na bankomatu Pošte u ul. Dragiše Cvetkovića u subotu 18.02.2023. Uzela sam karticu i isečak a novac nisam. Nekada se desi nešto čoveku i napravi propust i grešku koju nikada do tada nije.

    2. Vrlo često se dešava da neko ode sa bankomata bez novca po koji je došao, u žurbi ili nepažnji. Mom suprugu je tsko bankomat dva puta “progutao novac”. A meni se dva puta desilo da budem u redu iza nekoga ko zaboravi novac pa sam ih jurila po ulici da vratim. Dešava se….ne mora da znači da se nešto krije iza toga.

  2. Zašto je uopšte uzimao pare? Da ih je ostavio, bankomat ih sam uvuče posle nekoliko sekundi i ko ih je zaboravio dođe u banku i podigne ih. Nije mi samo jasno kako ljudi ne znaju za ovu opciju, koja i postoji da bi se klijent zaštitio od ovakvih situacija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com