Društvo

Nišlija pronašao torbicu punu novca i vratio je vlasnici

Nišlija Aleksandar Miladinović, na haubi svog automobila, pronašao je torbicu punu para i vratio je vlasnici.

” Parkirao sam auto u blizini hale Čair kao i uvek kada idem na posao, kada sam došao do auta primetio sam crnu torbicu, prvo što mi je palo na pamet je da je neko od kolega iz Elektrodistribucije zaboravio torbicu. Kada sam otvorio da proverim ugledao sam niz novačanica, možda nekoliko desetina hiljada evra i bio sam prvo u šoku”, kazao je Miladinović.

Nakon nekoliko trenutaka, kaže, začulo se zvono telefona.

“Prvo sam pomislio da je moj telefon ali mi je melodija bila nepoznata i onda sam uočio telefon u pregradi torbice. Javila mi se žena koja je bila zaista uznemirena i po njenom glasu se videlo da je plakala”, rekao je Miladinović.

On je dodao, da ga je ona pitala da li je pronašao torbicu sa novcem i da li želi da je vrati.

” Rekao sam joj da želim da joj vratim torbicu i da je čekam na parkingu. Nakon deset minuta ta žena se pojavila i odmah me zagrlila. Iz razgovora sa njom saznao sam je novac od nasledstva i da treba da ga podeli sa rođacima”, rekao je Miladinović.

Kako je dodao, nagradu žena nije ponudila ali je svakako ne bi ni uzeo.

” Ja sam bogat čovek imam troje dece i nikada ne bih mogao da uzmem nešto što mi ne pripada. To je njen novac i ja sam ga jednostavno vratio”, kazao je Miladinović.

Miladinović ima 35 godina, i kaže da nikada ne bi mogao da uzme nešto što nije njegovo i da se ponovo nađe u istoj situaciji da bi reagovao na sličan način.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com