Sport

Nišlija osvojio Evropu! (FOTO)(VIDEO)

Nišlija Marko Nikolić, trener i motivacioni govornik, jedinstven po programu koji je sam osmislio – FREESTYLE POWER, nastavio je da osvaja Evropu i povećava broj svojih pratilaca.

Već su Niške Vesti pisale o ovom momku koji svojim video zapisima motiviše i pokreće ljude na pozitivne misli i dela, u čemu je veoma uspešan.

O tome svedoče pregledi na njegovim spotovima koji broje u proseku oko 300.000.

Marko je i Evropski fitnes prezenter i gde god da gostuje na njegovim javnim nastupima dođe preko 1000 vežbača. Do sada je održao preko 30 motivacionih seminara širom Balkana i tom prilikom edukovao preko 30 trenera širom Evrope. Gostovao je u Češkoj, Austriji, Sloveniji, Italiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Bugarskoj…

“Izadji i terniraj” projekat u Banja Luci.

Kroz svoj rad želi da dokaže da se i u Srbiji može uspeti uz malo truda i mnogo posvećenosti. Kao mlad i perspektivan trener trudi se da bude uzor mladim ljudima, koji ga već posmatraju kao svog idola i u njemu traže inspiraciju za svoju budućnost.

Nikolic je bio prezenter na prvom Sajmu fitnesa i rekreacije “Belfis” u Beogradu

Za sve one koji nisu bili u mogućnosti da prisustvuju njegovim javnim nastupima uskoro dolazi adekvatna zamena u vidu knjige pod nazivom “Put ka uspehu”, koja je prvo autorsko delo Nikolića.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=P8vR3ixAJA8]

Njegov novi motivacioni video pod nazivom “The power of will” do sada je pregledalo preko 250.000 ljudi. Takođe, uskoro će izaći i novi motivacioni spot u koji je, kako kaže, “uloženo preko 3000€.”

Želim da probudim sve ljude iz zimskog sna, da ih motivišem i da im poručim da je sve moguće. Možemo biti sve što poželimo samo treba da promenimo svoj svet!”, kaže Marko.

Između ostalog, direktor je fitnes centra “Hedona” koji trenutno ima najveći broj članova u Srbiji, a svi zainteresovani mogu već danas početi sa vežbanjem, jer je program raznolik i u ponudi ima za svakoga ponešto:

U našem fitnes centru vežbači se mogu opredeliti za Freestyle power, Insanity, Tae bo, Power box ili Metabolic efect. Za koji god program da se odluče, odlični rezultati su zagarantovani.”, jednako dobre uspehe postiže i sa svojim vežbačima u Nišu.

Mnogi svetski brendovi izrazili su želju da upravo on reklamira njihovu opremu i bude ambasador i zaštitno lice, ali Nikolić kaže da želi da sarađuje samo sa ozbiljnim partnerima koji nude dugoročnu saradnju.

Tajna njegovog uspeha krije se iza rečenice koju vrlo često koristi: “Radi naporno u tišini i pusti da uspeh napravi buku”.

Foto: Aleksandar Stojkovic

Marko Nikolić je rođen 16.09.1986. u Vranju, a poslednjih 8 godina živi i uspešno radi u Nišu. Završio je osnovne i master studije na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja sa prosekom 9,40. Nakon toga upisao je i doktorske studije.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com