Društvo

Nišlija fićom na Kopaonik: Crveni lepotan krotko “gazi bele staze” (VIDEO)

Nišlija Jovan Mitrović svojim miljenikom “ispenjao” je Kopaonik i odvažno se provozao popularnim vrhovima u lepotanu iz 1984. godine. Na društvenim mrežama se već danima deli snimak koji je izazvao veliko interesovanje kod Nišlija ali i ljubitelja vremešnih četvorotočkaša širom Srbije.

Ono što je zanimljivo je to, da ovaj crveni lepotan lagano gazi “bele staze” najpopularnijeg ski centra u Srbiji, gde se fiće ne viđaju baš svaki dan. Prava atrakcija ali i hrabrost je odvažiti se na ovaj put. Očigledno je da Jovan dobro poznaje svoju “ljutu mašinu” i njene mogućnosti.

“Do Kopaonika je bila prava avantura jer zimske gume ne mogu da se nađu za fiću, pa sam morao letnjim da idem. Čvrsto sam rešio da izađem na vrh Kopaonika i taj adrenalin koji je prisutan kad je u pitanju velika neizvesnost šta nas dalje čeka je prelep”, kaže ovaj Nišlija.

Jovan za Niške Vesti kaže da je fića do detalja restauriran.

“Fića je iz 1984. godine i ja sam ga sredio u potpunosti. Vratio sam ga na fabričko stanje”, kaže uz osmeh ovaj Nišlija.

On ga je lane nabavio i odmah po kupovini sredio.

“Od septembra prošle godine do danas sa njim sam prešao više od 3.000 kilometara bez ikakvih problema. Tek ćemo ja i on na duge pute”, završava Jovan za Niške Vesti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovan Mitrovic (@jocatf)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. NE fali se za gume, kaznu ce platis . I, ne kaze se ej, snimatelju
    ,ima mnogo prikladnijih reci !

    1. Ma lik je teska budaletina
      Cak i nije iz Nisa, mislim Leskovac ili cak mozda tamo Pirot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com