Sport

Nišlija dominira i na drugom kontinentu: Velika pobeda Stankovića u Americi!

Niški bokserski reprezentativac i jedan od najuspešnijih boraca sa ovog područja, Filip Stanković, protekle nedelje zabeležio je novi uspeh na međunarodnoj sceni. Profesionalni boks meč WBC federacije u poluteškoj kategoriji Stanković je okončao pobedom.

On je protiv domaćeg borca, s obzirom na to da je meč održan u Vašingtonu, ostvario ubedljivu pobedu. Tokom svih rundi, kojih je bilo ukupno četiri, Nišlija je dominirao i primorao sudiju da jednom odbrojava tamnoputom bokseru.

I sam Stanković zadovoljan je svojim nastupom i bogatiji je za još jedno lepo iskustvo, koje će nastaviti da nadograđuje.

“Zadovoljan sam što sam pobedio svoj treći po redu profesionalni meč, došao sam ovde na drugi kontinent i imam samo jedan cilj za koji sam trenirao ceo svoj život! Za sada u profesionalnom boksu imam 3 pobede bez poraza a nadam se da će tako i da ostane. Ovde treniram sa rođenim bratom uz instrukcije našeg oca i plan je da odradim još dve borbe do kraja godine i upisem još dve pobede.  Prva je zakazana već za novembar”, poručuje Stanković.

Termin naredne borbe i ime protivnika biće blagovremeno objavljeni.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com