Sport

NIŠLIJA BRILJIRAO! Marjanović slavio “brutalnim” nokautom u prvoj rundi

Niški MMA borac Jovan Marijanović odneo je veoma bitnu pobedu prethodnog vikenda kada je startovala Liga Srbije u Gornjem Milanovcu. Na repertoaru je bilo 8 mečeva, od kojih 5 amaterskih i 3 profesionalna, svi ovi mečevi bili su emitovani i na Arena Fight kanalu, gde su ljubitelji ovih borbi mogli da ih prate iz čitave Srbije.

Kao glavni meč večeri bio je dugo najavljivan okršaj Nišlije Jovana Marjanovića i Đorđa Bukvića. Ovaj meč je najavljivan kao okršaj dva različita stila borbe, kik boksa i greplinga. Međutim pobedu je odneo nas sugrađanin Marjanović brutaknim nokautom u prvoj rundi.

“MMA Liga je u organizaciji MMA Saveza Srbije, mečevi su odigrani minulog vikenda u Gornjem Milanovcu. Ja sam nastupao u borbi večeri u kategoriji do 84 kilograma. I odneo svoju četvrtu profesionalnu pobedu, nokautom u prvoj rundi. Jako sam ponosan na ovaj uspeh jer pokazuje da mi borci sa juga možemo mnogo toga da pokažemo, iako je uvek pažnja na nekim drugim takmičarima. Mi ih iznenadimo jakom borbom i tako se izborimo za epitet najboljih u Srbiji”, kaže uz osmeh Marjanović.

Nakon bogate amaterske karijere i osnovojenih brojnih medaja u amaterskom MMA i odlikovanja u grepplingu i bjj, svoju profi karijeru otpočeo je pre tri godine od  kada je povezao tri uzastopne pobede u završnicama u parteru.

“Uprvao zbog ove činjenice su me u ovom meču okarakterisali kao parternog borca. Međutim, u ovom meču sam pokazao svoje tehnike u stendapu, pobedivši nokautom takođe u prvoj rundi”, kaže ovaj uspešni niški sportista.

Foto: Jelena Ćalasan

Dalji planovi sežu u sigurnu budućnost kada je usavršavanje u pitanju.

“Što se tiče daljih planova, planiram učešće na nekim većim organizacijama takmičenja a uporedo ću nastaviti usavršavanje svakog segmenta borbe”, rekao je Jovan za Niške Vesti.

Marjanović, inače diplomirani profesor sporta i fizičkog vaspitanja,  je i trener mlađih kategorija u niškom klubu “Top Team”.

Foto: Jelena Ćalasan

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com