Društvo

Niškoj humanitarki Marini Adamović potrebna sredstva za kolica sa kabinom

Niška humanitarka Marina Adamović već godinama skuplja priloge za sve ljude i decu koji boluju od teških bolesti, a kojima je pomoć nepohodna, kako bi se izlečili i nastavili život dalje. Sada ona moli za pomoć da bi mogla da nastavi svoju humanitarnu misiju potrebna su joj elektromotorna kolica sa kabinom.

“Zbog loših vremenskih uslova, često moram da ostanem kod kuće, ne mogu da dođem do grada i nastavim da se borim koliko mogu za sve te ljude. Ta kolica bi mi mnogo olakšala jer nisam imuna na kišu i sneg i sama sam bolesna”, poručuje Marina.

Njoj se javio čovek, od koga, inače, nabavlja polovna kolica iz inostranstva i do kraja februara moćiće da joj dostavi kolica sa kabinom čija je vrednost 2 hiljade i 500 evra.

“Za sada sam uspela da skupim samo 10 hiljada dinara, javljaju mi se ljudi za koje ja skupljam novac da mi pomognu što sam naravno odbila, nadam se da će se javiti neko od funkcionera grada ili neko ko ima više mogućnosti, a želi  da pomogne”, kaže Marina.

Ona je dodala, da bez obzira na vremensku prognozu, želi da bude pokretna jer svaki dan i svaka donacija koju može da skupi znači mnogo svima koji čekaju tu pomoć.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com