Hronika

Niškog maratonca napala i povredila dva psa

Acu Jovana Krstića, poznatog niškog maratonca i nastavnika matematike, sinoć su dok je trčao bedemom pored Nišave napala i povredila dva psa, zbog čega je morao da se obrati za pomoć lekarima Hitne pomoći.

Krstić je rekao da su ga psi napali na potezu izmedju DIS-a i vodovoda, i pri tom je zadobio povrede desne noge.

„Reč je o psima lutalicama, bio je čopor od osam pasa. Napali su me svi, lajali su i jedan crno beli ce odvažio da krene na mene. On me je prvi ujeo, a onda mu se pridružio još jedan koji me je takođe ujeo. Nekako sam uspeo da ih nogama odgurnem od sebe i nastavio sam da trčim“, kazao je Krstić.

On je rekao da je uspeo nekako da završi trening, ali je zbog bolova u nozi otišao do lekara.

„Tamo su mi konstatovali dva ujeda i sanirali su mi povredu. Nisam još primio tetanus, jer ga ne daju u Hitnoj pomoći, Urgentnom centru i ambulanti u Duvaništu gde se nalazi moj izabrani lekar. Uzeo sam iz svih tih ustanova sve moguće upute i sa tim treba da odem do Doma zdravlja da primim tetanus“, izjavio je Krstić.

Foto: Facebook

Psi lutalice, dodao je Krstić, zadaju mnogo problema trkačima, ali i svim gradjanima koji vole da šetaju gradom, a posebno pored Nišave.

„Pasa lutalica je na sve strane, neki od njih su veoma agresivni. Mnogi ih se plaše i u pravu su kada govore da moramo da reagujemo, da ti psi budu nekako zbrinuti“, izjavio je Krstić.

On je rekao da je u ambulanti Hitne pomoći sinoć bilo osmoro gradjana koji su se javili lekaru zbog ujeda pasa lutalica.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com