Promo

„NIŠKO JE ČUVAR TRADICIJE“ (VIDEO)

Nakon uspešnog pozicioniranja primarnog brenda – Niškog piva, Niška pivara sada ima i novi proizvod – pivo Sinđelić.

Tim povodom, snimljen je promotivni film o Niškoj pivari, sa osvrtom na prošlost najstarijeg industrijskog preduzeća iz Niša.

„Niško je čuvar tradicije“ donosi nam priču o osnivaču Niške pivare, industrijalcu Jovanu Apelu, koji ima svojevsrnu ulogu naratora u priči o Niškoj pivari. Kao vremeplovom, on će iz 1884. godine, kada je i osnovana parna pivara, stići u današnje vreme, da se uveri da nove generacije čuvaju uspomene, neguju tradiciju i na moderan način, u eri razvitka tehnologije, ljubavlju i znanjem stvaraju dobro pivo.

NIŠKA PIVARA

Scenario i naraciju za promo-film potpisuje niški pisac Miloš Petković a u ulozi Jovana Apela našao se niški glumac Miloš Cvetković. Kompletan produkcijski tim čine mladi, talentovani ljudi iz Niša koji su i potpisani na kraju promo-filma, što se poklapa sa atmosferom koja provejava u Niškoj pivari.

NIŠKA PIVARA

Kadrovi iz filma snimani su na zanimljivim lokacijama – od Niške pivare, preko stare železničke stanice u Trupalu i kamene vodenice u Marinoj kutini kod Gadžinog Hana pa sve do bedema Niške tvrđave.

NIŠKI NOVINARI: Svetlana Petrović, Maja Vodeničarski, Ružica Simonović i Violeta Milićević

„Niško je čuvar tradicije“ premijerno je prikazan u bašti restorana „Stari Jastrebac“ u Nišu, predstavnicima niških medija i prijateljima Niške pivare. Među gostima je bio i frontmen grupe „Kerber“ Goran Šepa (poznatiji kao Gale Kerber), predstavnici Niškog kulturnog centra itd. Tom prilikom, upriličena je i degustacija novog piva Sinđelić.

 

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com