EkonomijaPromo

Niški Yumis na svetskom sajmu hrane “GULFOOD” Dubai

Niška kompanija YUMIS  ima zapaženo učešće na najvećoj i najznačajnijoj specijalizovanoj izložbi prehrambene industrije „GULFOOD“ koja se održava od 13. do 17. februara u Dubaiju.

Ovaj sajam godišnje poseti preko 70.000 posetilaca iz oko 160 zemalja sveta, a izlagači na raspolaganju imaju 100.000 m².

Foto: Yumis

Srpske kompanije iz prehrambene industrije među kojima je i niški Yumis predstavljaju svoje proizvodne programe u jednoj od glavnih hala Trade Centre Arena & Sheikh Saeed Halls , na nacionalnom štandu Srbije.

Ove godine registrovano je 4000 izlagača iz 120 zemalja sveta, a pored Srbije u okviru nacionalnih paviljona predstaviće se kompanije iz Italije, Francuske, Belgije, Nemačke, Rusije, Austrije, Španije, Holandije, Kipra, Grčke, Bugarske, Rumunije, Turske, Tunisa, Saudijske Arabije, SAD, Kanade, Brazila, Perua, Meksika, Indije, Egipta, Japana.

Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

Kompanija Yumis je početkom ovog meseca otvorila novo tržište u okviru izvoza, tako Yumis kokice za mikrotalasnu stižu već krajem februara i u Dubai.

Mile Kocić, Yumis i partner iz Afrike

“Imamo velike planove a velika su i očekivanja od ovog sajma. Svakodnevno razgovaramo sa velikim brojem zaniteresovanih kupaca za tržište Afrike i Azije i već imamo neke dogovore na stolu, koji su rezultat ovog našeg predstavljanja u Dubaiju. Sama isporuka dva kontejnera kokica za mikrotalasnu peć, za Viva markete Ujedinjenim Arapskim Emiratima pokazuje tendenciju da na tom tržištu imamo velike izglede za proširenje, što nam je i cilj. Ima još vremena do kraja našeg učešća ovde, siguran sam sklopićemo još neke dogovore ovde, jer imamo kvalitet koji se prepoznaje u celom svetu, na to sam ponosan”, rekao je za Niške Vesti, predsednik kompanije Yumis Mile Kocić.

Minule godine niški Yumis obeležio je tri decenije uspešnog rada, o čmu su Niške Vesti već pisale.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com