DruštvoPromo

Niški Universal Transportation na prvoj liniji odbrane i pomoći (FOTO)

Poslednjih nedelja niški privrednici pokazuju svu svoju snagu, nesebično pružajući pomoć u onome u čemu su najbolji.

Aleksandar Lazarević, vlasnik preduzeća Universal Transportation ponudio je kapacitete svoje firme Gradskoj opštini Palilula, koja je rado prihvatila pomoć i već za nekoliko dana od prvog javljanja uposlila ove velikodušne Nišlije. Sedam kamiona i tri kombija sa radnicima, ponuđeni su na raspolaganjе kako ovoj niškoj opštini tako i gradu. Paketi humanitarne pomoći  iz Organizacije Crveni krst prevezeni su do odredišta.

Aleksandar Lazarević, Universal Transportation

“Nisam razmišljao ni trenutak da ponudim naše usluge ovoj Gradskoj opštini u ovako teškom trenutku. Organizovali smo se i prevezli više od 6 tona humanitarne pomoći za najugroženije sugrađane”, rekao je za Niške Vesti Lazarević.

 

UNIVERSAL TRANSPORTATION

Universal Transportation je mlado transportno preduzeće, osnovano 2019. godine, specijalizovano za prevoz robe u zemlji i inostranstvu.

Do sada preduzeće poseduje 10 transportnih vozila, od čega je 7 kamiona i 3 kombi vozila, kancelarije, magacinski prostor od 600 metara kvadratnih.

Najznačajniji kupci su Atlantic Brands, Kompanija D plus, Milšped…

“Naš cilj je stvaranje modernog sistema i moderne organizacije poslovanja, koja obuhvata profesionalne vozače, stručna lica u oblasti transporta, dispečere i ostale prateće službe, kako bi našim klijentima pružili vrhunski kvalitet usluga. Pored samog transporta robe, osposobljeni smo i za pružanje usluga skladištenja robe, a cilj je da u bliskoj budućnosti postanemo i distributivni centar najvećih brendova koji posluju na teritoriji Republike Srbije.”

Preduzeće, pored pružanja komercijalnih usluga, izražava i visok stepen društvene odgovornosti, tako što u ovim teškim vremenima, u saradnji sa Opštinom Palilula, obavlja besplatan prevoz robe licima kojima je najpotrebnije.

UNIVERSAL TRANSPORTATION

Visoko kvalifikovani vozači, visokoobrazovano radno osoblje, dispečeri, moderno opremljene kancelarije i magacinski prostor samo su neke od komparativnih prednosti koje posedujemo i koje uz veliku ambiciju i energiju rukovodećeg kadra, čine Universal Transportation jedinstvenim preduzećem u oblasti transporta i logistike.

“Sve to nam pruža puno razloga za optimizam u ostvarivanju naših ciljeva, a to je pre svega stvaranje velike i prepoznatljive kompanije, usmerene i koncentrisane na vrhunski kvalitet usluga.”

UNIVERSAL TRANSPORTATION
Nikodija Stojanovića Tatka bb, 18000 Niš
+381 69/ 44 068 44
universaltransportation018@outlook.com
www.universaltransportation.rs
FACEBOOK

Pored profesionalnog odnosa prema svojim partnerima i kupcima, Universal Transportation vodi brigu i o svim zaposlenima, tako da s ponosom treba istaći da u toku vanrednog stanja nije bilo otpuštanja radnika i da se radi punim kapacitetima.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com