Društvo

Niški ugostitelji i muzičari sakupljaju novac za lečenje Magdalene Matejić

Niški ugostitelji okupiće se u ponedeljak u Restoranu Ognjište kako bi prikupili sredstva za lečenje naše sugrađanke Magdalene Matejić (1985.) kojoj je početkom 2022. godine dijagnostikovan tumor pankreasa sa metastazama u jetri. Okupljanje ugostitelja, muzičara i saradnika zakazano je za ponedeljak 9. januara u restoranu Ognjište Luks od 19 do 23 sati – veče “ZA MAGDALENIN ŽIVOT”.

Ivan Radosavljević ispred organizatora poziva Nišlije da posete ovaj popularni niški restoran kako bi donacijom pomogli ovu akciju. Restoran Ognjište Luks obezbedio je posluženje za sve humane sugrađane koji mogu da budu deo ove večeri koja je posvećena Magdaleni, gde će doći i deo njene porodice.

Uz gitaru i zabavnu muziku budite deo ove humanitarne priče, jer imamo vrlo malo vremena da prikupimo sredstva, poručio je za Niške Vesti Radosavljević.

“Drage naše kolege ugostitelji, muzičari i ostali saradnici pozivamo sve vas da se u ponedeljak okupimo u što većem broju, lepo družimo uz bogat gastronomski muzički porgram, sve sa ciljem sakupljanja novčanih sredstava za lečenje naše sugrađanke Magdalene Matejić kojoj je do utorka 10. januara neophodno da se sakupi 420 000 dinara kako bi krenula sa terapijom”, poručuju iz Restorana Ognjište Luks.

Organizatori očekuju veliku posećenost i dobar odaziv, jer je bitno da popuni kutija koja će tu biti postavljena za donacije.

Magdalena se bori sa najagresivnijim zloćudnim tumorom pankreasa. Pomozite joj da dobije životnu bitku

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com