Sport

Niški tekvondisti odlikovani sa osamanaest odličja

KBS Naisus pripalo je osamnaest odličja ovog vikenda na Otvorenoj ligi Grada Niša. Tim je osvojio 6 zlatnih, 10 srebrnih i 2 bronzane medalje.

Nakon Državnog prvenstva za seniore i Asteriks KUP-a usledila je Otvorena liga Grada Niša. Ekipa KBS Naisus sa ukupno osamnaest članova uspešno se predstavila na domaćem terenu. Balon sala u Niškoj Banji okupila je preko 130 takmičara. Pored niških klubova, pozivu su se odazvali kragujevački „Broj 1“ ali i makedonski klubovi „Feniks“ i „Mladost“. 6 zlatnih, 10 srebrne i 2 bronzane medalja predstavljaju bilans sa ovog turnira.

„Kašnjenja finansija od strane Grada je delimično uticalo na kvantitet ekipe, ali i kasna organizacija. Nadamo se da to neće biti slučaj ubuduće“, rekao je prvi čovek KBS Naisus-a  Milan Anđelković.

Ekipa KBS Naisus-a koja je ovog puta branila boje Kluba, postigla je sledeći rezultat:

Jana Đurđević – bronza,
Vasilije Vrećić – bronza,
Danilo Veselinović – srebro,
Ognjen Dimitrijević – srebro,
Uroš Đurđević – srebro,
Veljko Ristić – srebro,
Dušan Milićević – srebro,
Maša Mihajlović – srebro,
Mila Živković – srebro,
Strahinja Živković – srebro,
Andrej Stanković – srebro,
Ljiljana Nikolić – srebro,
Vera Jovanović – zlato,
Pavle Kostić – zlato,
Dunja Antić – zlato,
Teodor Mitić – zlato,
Lena Veljković – zlato,
Mateja Stanković – zlato.

Foto: Pavle i Strahinja
Foto: Andrej, Pavle i Strahinja

 

 

„Imala sam jaku konkurenciju, ali sam pratila savete trenera i uspela da pobedim. Drago mi je što sam uspela da izvedem i tehnike koje sam tek naučila. Takođe sam pobeđivala i sa razlikom od 20 poena. Pre nego nastavim sa takmičenjima na jesen, slede pripreme na Vlasina kampu (21.jula do 02.avgusta)“ ,rekla je uzbuđena Vera Jovanović.

Uzbuđenje nije mogla da sakrije ni prvoplasiranaDunja.

„Ovo mi je prvo takmičenje u životu. Srećna sam što opravdala trenerovo poverenje na najbolji način. Nadam se da je ovo samo prva od mnogih zlatnih medalja“, Dunja Antić.

U narednom periodu KBS Naisus očekuju polaganja za učenička zvanja. Kako se ne pravi pauza, to će u toku leta da se organizuje pripremni period, koga će upotpuniti Kamp na Vlasini ( 27.07. – 02.08.).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com