DruštvoPolitika

NIŠKI SOCIJALISTI: Radimo za dobrobit građana, Niša i ovog dela Srbije

Iako su teška vremena Gradski odbor Socijalističke partije Srbije radi za dobrobit svojih građana, izjavio je Aleksandar Cvetković, predsednik Okružnog odbora SPS-a, na obeležavanju slave ove partije.

Na obeležavanju slave Svetog Jovana Zlatoustog prostorije niškog SPS-a posetio je veliki broj njihovih članova ali i saradnika iz grada i regiona. Predsednik Okružnog odbora ove partije smatra da je SPS na dobrom putu.

Foto: Niške Vesti

„Dobro je što naša partija ima dosta mladih ljudi koji su svakodnevno kod nas, koji zajedno sa iskusnim članovima dele stavove i tu su da rade za dobrobit građana, Niša i ovog dela Srbije“, izjavio je Cvetković.

Iako su, kako kaže, vremena teška, SPS već godinama unazad pronalazi meru u onome što radi.

„Ovo su teška vremena, lično verujem da smo zakoračili u novo vreme kada ćemo pokazati sav svoj potencijal. Kada se u zemlji budu rešile kapitalne stvari, rešiće se i pitanje standarda građana„, dodaje on.

Cvetković je, kao adut ove stranke, istakao kadrovski potencijal koji ima. Kako kaže, upravo je taj segment pouzdan partner u današnjim okolnostima. Kako dodaje, SPS je nezaobilazni faktor za uređenje odnosa u gradu i Srbiji.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close