Politika

Niški socijalisti proslavili slavu Svetog Jovana Zlatoustog

U prisustvu brojnih zvanica, Socijalistička partija Srbije u Nišu obležila je danas svoju slavu Svetog Jovana Zlatoustog.

Predsednik Gradskog odbora SPS-a u Nišu dr Žarko Ranković podsetio je ovom prilikom da niški socijalisti Svetog Jovana Zlatoustog slave od 2008. godine, uz blagoslav patrijarha Irineja, koji je tada bio vladika Niške eparhije.

“Ovo je prilika da se mi socijalisti okupimo sa ljudima sa kojima saradjujemo, sa bivšim i sadašnjim koalicionim partnerima, da negujemo duh tolerancije i da pokažemo da nam je najbitniji interes naših sugradjana”, izjavio je dr Ranković.

On je rekao da je ubedjen da će SPS na izborimo naredne godine postići bolji izborni rezultat od onog na prethodnim izborima.

Foto: B. Lj.

“Mi ćemo izaći pred birače sa idejama šta bi trebalo da uradimo. Uradjeno je puno, otvorena su nova radna mesta, to smo zajedno uradili sa koalicionim partnerom Srpskom naprednom strankom. Sa SNS-om smo zaista imali dobre i korektne odnose”, izjavio je dr Ranković.

Prema njegovim rečima, socijalisti će se na narednim izborima zalagati za otvaranje novih radnih mesta, za brigu o najmladjima, populacionu politiku, za povećanje bezbednosti gradjana i za konačno rešenje problema pasa lutalica.

Jedna od tema kojom će se SPS baviti, dodao je dr Ranković, je i zaštita životne sredine, trajno rešavanje pitanja deponije i konačno započinjanje projekta izgradnje postrojenja za preradu otpadnih voda.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com