Sport

Niški rvači ostvarili odlične rezultate u jakoj konkurenciji

Rvački klub Konstantin Veliki je na 93. Prvenstvu Srbije za seniore u grčko rimskom stilu koje je održano u Novom Sadu, ostvario odlične rezultate u jakoj konkurenciji. Takmičari niškog rvačkog kluba su se našli u samom vrhu u konkurenciji od 200 takmičara i 40 klubova i još jednom pokazali kvalitet rada.

 

“Posle zapaženih rezultata u slobodnom stilu nastavili smo sa rezultatima u još jednoj olimpijskoj disciplini grčko rimskim stilom i pokazali da rvanje sem u Vojvodini i Beogradu postoji i na jugu Srbije. Napominjemo još jednom da smo mi pioniri rvanja na jugu Srbije i da je naš klub jedini ovim prostorima”, kazali su Niškim Vestima.

Na takmičenju u Novom Sadu, Milan Jović je u kategoriji 55 kg osvojio 3. mesto i u sjajnim nastupima ostvario tri pobede i jedan poraz.


Jovan Veljković u kategoriji 63 kg je u jakoj konkurenciji zaustavljen u polufinalu i u borbi za medalju je na poene izgubio od takmičara iz Novog Sada i osvojio odlično 5.mesto.


Nastupali su još i Veljko Krstić u kategoriji 77kg i Mihajlo Jović u kategoriji 130 kg ali su zaustavljeni u prvom kolu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com