Sport

Niški Radnički ide na megdan Zvezdi

Niški Radnički gostuje Crvenoj zvezdi u utakmici drugog kola Superlige Srbije koja se igra u subotu od 20 sati na stadionu „Rajko Mitić“.

“Mi smo svesni koliko je Crvena zvezda jaka. Oni su u sredu igrali evropsku utakmicu, imaju samo dva dana odmora, ali oni imaju veliki fond igrača, tako da će protiv nas sigurno izaći u najboljem mogućem sastavu u ovom trenutku”, rekao je šef stručnog štaba Radničkog Simo Krunić.

Sutrašnji derbi kola igraju aktuelni šampion i vicešampion države, i prema najavama iz niškog tabora očekuje se dobra partija iako će sa terena izostati Meleg i Jirka, koji su igrači Zvezde na pozajmci u Radničkom i zbog toga neće moći da budu u protokolu. Povređen je i Noma koji će biti van “pogona” nekih desetak dana, najavio je niški trener.

Foto: Niške Vesti

“Mi ćemo dati sve od sebe da se Zvezdi žestoko suprotstavimo u ovom derbiju i pokušaćemo da ostvarimo povoljan rezultat. Nama neka specijalna motivacija nije potrebna za ovu utakmicu. Moji igrači su dobro raspoloženi i spremni da pruže maksimum kako bi došli do rezultata koji svi priželjkujemo”, istakao je Krunić.

Preme rečima trenera zaigraće i novo pojačanje Nišlija Filip Knežević a na teren se vraća i niškim navijačima omiljeni Caki.

“Vraća nam se Saša Stojanović koji nije igrao protiv Proletera. Po bokovima u fazi napada će najverovatnije igrati Čumić i Tomić, a Mihajlović je golovima i borbenošću na prethodna dva meča pokazao da je veoma dobar fudbaler, tako da će on biti u samom špicu napada. Odbranu nećemo menjati u odnosu na duel sa Proleterom, a još uvek tražimo rešenje za poziciju koju pokriva Noma i odluku ćemo doneti na dan utakmice“, rekao je Krunić.

U trećem kolu Superlige Srbije Radnički dočekuje Javor Matis 3. avgusta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com