Sport

Niški Radnički gostuje Metalcu

Fudbaleri Radničkog danas od 16 časova gostuju Metalcu iz Gornjeg Milanovca u 25. kolu Linglong Superlige Srbije.

Nišlije u ovaj meč ulaze kao petoplasirane na tabeli sa 32 osvojena boda, dok je Metalac na 14. poziciji sa 22 boda. Šef stručnog štaba Radničkog Radoslav Batak bio je veoma optimističan u najavi ovog susreta.

“Idemo na pobedu. Ništa nas drugo ne interesuje. Metalac respektujemo, to je dobar tim, pogotovo na domaćem terenu, ali mi imamo naš cilj, to je izlazak na međunarodnu scenu i za njegovo ostvarenje su nam potrebni trijumfi. Smatram da smo kvalitetnija ekipa. Naučili smo na greškama koje smo pravili protiv Novog Pazara, kada smo morali sve da rešimo u prvom poluvremenu. Igraćemo ofanzivno i moraćemo da relizujemo šanse, kako ne bi došlu u nepotrebne probleme kao protiv Pazaraca. U Gornjem Milanovcu ćemo biti gotovo pa kompletni, pošto ne mogu da računam samo na štopera Savića, dok su ostali spremni i konkrurišu za startnu postavu”, rekao je Batak.

Glavni sudija ovog susreta biće Marko Momčilović. U VAR sobi će biti Srđan Jovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com