Obrazovanje

Niški pravnici pobednici debatnog takmičenja “Novi koraci u starim cipelama”

Dekan Pravnog fakulteta profesor dr Goran Obradović je, povodom osvajanja prvog mesta na debatnom takmičenju „Novi koraci u starim cipelama“ organizovao prijem za predstavnike Studentske Asocijacije „MAAT“. Prijemu su prisustvovali predsednik Lazar Petrović i savetnik za akademski departman Dimitrije Andrejić.

Pomenuto takmičenje organizovano je na niškom Univerzitetu povodom obeležavanja međunarodnog dana studenata, a studenti Dimitrije Andrejić i Lazar Petrović su do prve nagrade stigli bez poraza.

‘’Studenti, članovi studentske asocijacije „MAAT“, konstantno uzimaju učešće u vannastavnim aktivnostima na kojim verodostojno i sa ponosom reprezentuju Pravni fakultet na čemu smo im izuzetno zahvalni’’- kazao je dekan Pravnog fakulteta dr Goran Obradović.

Foto: Pravni fakultet

Studenti Lazar Petrović i Dimitrije Andrejić su se zahvalili na podršci koju Pravni fakultet pruža studentima u ostvarenju njihovih profesionalnih ciljeva.

‘’MET će i u narednom periodu nastaviti sa radom na poboljšanju uslova za karijerni razvoj studenata niškog Pravnog fakulteta’’- istakli su oni.

Na kraju sastanka bilo je reči o aktivnostima koje je studentska asocijacija „MAAT“ sprovela u prethodnom periodu, o trenutnom kvalitetu studiranja, koracima koje Pravni fakultet može da preduzme kako bi studenti imali još kvalitetnije obrazovanje, kao i o mogućnostima za produbljenje saradnje između Pravnog fakulteta i studentske asocijacije „MAAT“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com