Društvo

Niški Parking servis ugostio članove Udruženja parkirališta Srbije

Nakon šest godina, JКP „Parking servis“- Niš u ulozi domaćina i organizatora sednice Upravnog odbora Udruženja parkirališta Srbije.

Na sastanku je dogovoreno da se kartice za parking osobama sa invaliditetom produže do aprila.

Članovi upravnog odbora raspravljali i o novinama koje predviđa nacrt zakona o komunalnim delatnostima .

„Jedna od njih je da se parking servisima omogući fotografisanje automobila prilikom kontrola“, istakli su.

Udruženje parkirališta Srbije osnovano je u Beogradu 2001. godine od strane ovlašćenih preduzeća, koja se bave organizovanjem parkiranja u gradovima Republike Srbije. Među njima je i niški Parking servis.

Okuplja stručne ljude iz oblasti organizovanja parkiranja sa ciljem razmene iskustava, unapređenja usluga, usavršavanja stručnih kadrova, sistema funkcionisanja i tehnološkog napretka industrije parkiranja.

„Svojom aktivnošću članovi Udruženja utiču i na kreiranje strategije razvoja parking industrije kako u našoj zemlji tako i u regionu“, kazali su posle sastanka.

Udruženje parkirališta Srbije je deo svetske mreže parkirališta i najveće profesionalno udruženje u našem regionu, okuplja preduzeća i kompanije koja se bave organozovanjem parkiranja u Republici Srbiji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com