DruštvoPolitika

Niški odbornici uskoro glasaju elektronski

Predsednik Skupštine dr Boban Džunić, kazao je da su na današnjoj sednici najveću pažnju odbornika privukle tačke dnevnog reda koje se tiču izmena planskih dokumenata.

Foto: J.J.

“Iz navedenih tačaka možemo da uočimo da se u Nišu građvinska sezona praktično nije ni prekidala. U skladu sa razgovorima sa našim sugrađanima i njihovim izlaganjima, predlozima i inicijativama, izradili smo predloge planova koji će sigurno biti usvojeni na ovoj Sednici većinom glasova”, pojašnjava predsednik Skupštine.

Dr Džunić najavio je i izmenu i dopunu poslovnika u radu Skupštine grada u radu koje podrazumevaju prelazak na elektronski vid rada.

“Želim da najavim da ćemo na narednoj sednici usvojiti izmenu i dopunu poslovnika u radu i preći na, tako dugo očekivani, elektronski vid rada. To će omogućiti da na ekranima naši sugrađani mogu da vide ko je prisutan od odbornika, kako i na koji način je glasao za određenu tačku dnevnog reda”,  ističe dr Džunić.

Što se tiče današnje sednice Skupštine grada, on navodi da je bilo primedbi na sam nastup nekih odbornika od strane drugih odbornika što je on, kao predsednik Skupštine sankcionisao opomenama.

“Želim da pohvalim opoziciju u našem gradu i pohvalim iznošenje njihovog viđenja, na jedan primeren i kulturan način”, završava on.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com