Sport

Niški MMA borci GRABE KA VRHU

Niški MMA klub “Octagon” od početka godine niže same uspehe. Dve zlatne medalje u Bosni, i uspešni nastupi u profesionalni mečevima dokaz su da ovaj klub ide uzlaznom putanjom.

“U januaru na međunarodnom amaterskom MMA takmičenju u Bosni i Hercegovini Nenad Stojkovic i Nikola Ilić se okitili zlatom. Nenad Stojković u kategoriji do 70 kg gde je imao dve borbe i obe pobedio. Nikola Ilić se borio u kategoriji do 84 kg i imao tri borbe gde je sve tri pobedio”, rekao je Antonio Mitić za Niške Vesti.

Foto: Antonio Mitić (lična arhiva)

Mitić je učestvovao na profesionalnom MMA takmičenju “Leskovac Fight Championship volume 4” gde je za protivnika imao MMA borca koji je iskusni kik-bokser i više puta bio državni prvak u kik boksu. Antonio je pobedio je u prvoj rundi polugom na ruci.

Niški MMA klub “Octagon” uspešno radi već osam godina.

“Trenutno radimo na poboljšanju uslova za treniranje. U sali planiramo da namontiramo kavez i ring kako bi takmičari našeg kluba mogli bolje da se pripreme za meč. Dogovorili smo  kampove u Beogradu i  inostranstvu kako bi se usavršavali i mogli da napredujemo”, kaže Mitić za Niške Vesti.

U ovom niškom klubu treniraju i rekreativci koji vežbaju kako bi poboljšali svoju formu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com