Društvo

Niški komunalci snimili spot da bi podržali naše fudbalere protiv Brazila (VIDEO)

Niš je pred večerašnji meč naše fudbalske reprezentacije sa Brazilom zahvatila prava mundijalska euforija, a u znak podrške našem timu niško javno-komunalno preduzeće “Mediana” snimilo je kratak spot i podelilo ga na društvenim mrežama uz poruku “Orlovi, JKP “Mediana” je uz vas! Hrabro večeras!

“Glavni glumci” u spotu su niški komunalci koji u svojim narandžastim uniformama najpre nose nacionalnu zastavu u parkovima i kamionima za sakupljanje lišća i skandiraju “Srbija, Srbija”, a potom žongliraju i dobacuju se loptama između kanti za smeće, u parkovima u kojima kose travu i u kamionima smećarima.

Spot ima i promotivni i edukativni karakter jer u jednom delu pokazuje kako zaposleni u “Mediani” prate komunalni red u Nišu, a u drugom delu “fudbalski sudija” daje crveni karton čoveku koji kese sa smećem ostavlja pored kontjenera.

Video nešto duži od dva minuta završava pojavljivanjem direktora JKP “Mediane” Ivana Mihajlović kome na ramenu stoji orao, a na ekranu se pojavljuje natpis “Orlovi hrabro večeras, najvijamo za vas”.

Video možete da pogledate na linku https://fb.watch/g-oyqGtw-a/

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com