Sport

Niški kik bokser ide u Sarajevo po novu pobedu u profesionalnom meču

Dugogodišnji reprezentativac i profesionalni kik bokser Nikola Dimkovski, koji već dugo u svetu predstavlja grad Niš, u subotu 31. oktobra, boriće se u Sarajevu protiv iskusnog Dževada Poturka u K1 disciplini.

Meč se održava u okviru turnira koji je pod okriljem KOK – “King of kings”, svetske kik boks organizacije.

Dimkovskom će ovo biti 59 profesionalni meč. U karijeri je ostvario 52 pobede i svega 6 poraza.

“Preko 20 godina sam u kik boksu, a dugi niz godina sam u profesionalnim borbama. Poturak je dobar protivnik, bio je i svetski prvak. Pripremam se za ovaj meč i daću sve od sebe i nadam se da ću se u Niš vratiti sa lepim vestima i još jednom pobedom”, poručio je Dimkovski.

Dimkovski se, pored kik boksa, bavi i tajlandskim boksom (Muay Thai), u kome takođe predstavlja naš grad i državu i ima titulu interkontinentalnog šampiona.

Niški borac zahvalio se prijateljima i sponzorima, bez kojih, kako navodi, često ne bi mogao da priušti i organizuje putovanja.

“Zahvalio bih se sponzorima firmi Anikon iz Niša i turističkoj agenciji Kuća putovanja, koji su bili velikodušni koji su izašli u susret i koji me prate na tim putovanjima”, kazao je Dimkovski.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com