Društvo

Niški izviđači i francuski skauti na zajedničkom zadatku

Savez izviđača grada Niša je tokom proteklog vikenda u prostoru „Deli“ održao Savetovanje za Načelstvo Saveza i programske Timove, za poletarce i pčelice, mlađe izviđače i planinke, starije izviđače i planinke, uz prisustvo zamenika načelnika gradskog Saveza, načelnika niških odreda i članova Timova. Savetovanju je prisustvovao i Starešina Saveza, dok je radom rukovodio Načelnik Saveza.

Kao gosti, Savetovanju su prisustvovali predstavnici francuske skautske organizacije iz Tuluza, Lila i Grenobla, tako da je u njihovu čast prva intonirana francuska himna. Gosti su se potom obratili našim prisutnim „operativcima“ i izrazili želju da u naredne tri godine ostvare širu saradnju isključivo sa Savetom izviđača grada Niša.

Tokom savetovanja preciziran je do detalja kalendar  aktivnosti kako akcija saveza, tako i svakog niškog odreda pojedinačno, te su usvojene smernice za rad Timova u ovoj godini.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com