Društvo

Niški ekonomisti plasirali se za svetsko takmičenje Loreal Brandstorm

Toje studenata sa Ekonomskog fakulteta u Nišu, učestvovaće na svetskom takmičenju 15. juna u Parizu koje organizuje poznata kozmetička kompanije „Loreal“. Apsolventi Jelena Todorović i Aleksandra Đorđević i student treće godine Novak Stamenković plasirali su se za ovo takmičenje nakon što su pobedili ekipu iz Hrvatske u okviru kvalifikacija za Istočnu Evropu i Bliski Istok.

„Ovo takmičenje nije po principu „pitanja i odgovori“ već je potrebno osmisliti inovativnu ideju i braniti je pred vrhunskim ekonomistima i marketing menadžerima“, pojašnjavaju budući ekonomisti koji su ovo takmičenje započeli februara ove godine i onda sistemom kvalifikacije uspeli da se izbore da uži u finale sa 15 najboljih ekipa iz celog sveta.

Do sada su učestvovali na mnogim takmičenjima ali ne kriju da je ovo za njih veliki izazov jer se traži da pokažu ne samo znanje nego i kreativnost.

„Naš tim je osmislio inovativnu liniju muške kolekcije „level ap“ ciljna grupa su nam muškarci od 18 do 25 godina. Ne možemo da otkrivamo druge detalje pre Pariza, kažu takmičari.

Oni su se, kažu, odlično pripremili, a sve troškove plaća „Loreal“ tako da ne moraju da brinu oko tih detalja.

Na ovom takmičenju svake godine se prijavi više od 35 hiljada studenata iz celog sveta a značajne uspehe do sada su imali studenti beogradskog FON i Univerziteta Singidunum.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com