Društvo

Niški dizajneri ujedinjeni da pomognu. Prva humanitarna modna revija za decu i omladinu Doma “Duško Radović”

U Oficirskom domu u Nišu biće održana prva modna revija niških dizajnera, koja će prema najavama organizatora, Omladinsko Umetničkog Tima (OUT) iz Niša, biti humanitarnog karaktera. Revija proleće i mature “Let’s runawaj” će se održati u nedelju 26. marta sa početkom u 18 časova. Minimalna donacija za ulaz je 400 dinara.

Na izložbi će se predstaviti sedam dizajnera, šest iz Niša i jedan iz Paraćina. Ana Grčić, Miljana Čolaković, Ivan Aliko, Mirjana Volf, Atto Nemanja i Milena Ranđelović predstaviće svoje modele, a koji će biti prilagođeni budućim maturantima.

“To će biti maturska revija, a sva donacija koja će biti prikupljena otići će za poboljšanje života dece i omladine Doma “Duško Radović” u Nišu kako bi im se olakšao prelazak u samostalan život nakon navršene 18. godine. Maturanti iz Doma će od dizajnera dobiti garderobu, šminku i sve ostalo što treba za maturu”, kazala je modni kreator po čijoj ideji se i organizuje ova revija Milena Ranđelović.

Ranđelović dodaje da će ona na reviji prikazati liniju korseta. Ovo je prva njena revija kojom će biti i predstavljeno ono što njen modni studio “Sara” radi.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com