DruštvoMagazin

Niški di džej ponovo u Top 10 najboljih na svetu

Niški di žej Marko Živadinović ponovo uspešan na svetskoj sceni elektronske muzike. On je na svetskom takmičenju za najveću izdavačku kuću za elektronsku muziku na svetu “Spinnin Records” pod nazivom “Talent Pool” tri puta osvojio treće mesto, a njegova nova pesma se sada nalazi u Top 10 najboljih pesama.

Pesma “Misery”, Marka Živadinovića se trenutno nalazi na petoj poziciji najboljih pesama na ovom prestižnom takmičenju, i dobila je ogromnu podršku od kompozitora širom sveta među kojima su Quintino, Fedde Le Grand i Autoerotique. U njegovoj karijeri  osvojio je tri puta treće mesto u svetu zahvaljujući glasovima publike.

“To je ogroman uspeh za mene i veoma se ponosim svim dostignucima koja su ostvarena s obzirom da imam samo 20 godina. Takode sam se više puta našao u Top 10 najboljih kompozitora gde se i sada trenutno nalazi moja najnovija pesma pod nazivom “Misery””, rekao je Marko Niškim Vestima.

Marko ima 20 godina, a šest godina se bavim produkcijom elektronske muzike. Njegovo umetničko ime je “MD3SIGN” i pod tim imenom predstavlja svoj rad u svetu.

“Muzika je agresivnijeg tipa, ali to ne opisuje moju personalnost, to je već samo moj izbor slušanja i komponovanja muzike. Većina ljudi iz Srbije nije upoznata sa ovime, ali sam ja svojim radom i napretkom pokušao da pokažem da se elektronska muzika ne svodi na drogu i alkohol, već da se u tom svetu može pristupiti na totalno drugačiji način”, iskren je Marko.

Neke od njegovih pesama kao što su “Obsession”, “4ever4u”, “Dr1ft” imaju po više desetina i stotina hiljada pregleda što takode ukazuje na to da je Markov rad kvalitetan i da se sav naporan trud isplati.

Marka možete podržati i vi klikom na “Like” dugme i ujedno preslušati njegovu najnoviju pesmu. Možete glasati  OVDE.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com