DruštvoKultura

Niški bend “Monah” snimio spot za pesmu “Kraj”, najavljuju i album

Niški bend “Monah” nedavno je objavio pesmu “Kraj” kao drugi singl koji se nalazi na njihovom prvom albumu.

Radi se o bendu koji je nastao krajem 2020. godine. Bend čine vokalista Luka Aranđelović, gitarista Luka Jovanović i Pavle Samaradžić, klavijaturista Nikola Vitković, basista Petar Plavšić i bubnjar Vuk Jovanović.

Za Niške Vesti su kazali da su tokom prošlog leta imali puno javnih nastupa gde su svirali svoje pesme, ali da je ovaj spot i najveći razlog zbog čega ovoliko dugo nisu izbacili album. Snimanje spota počelo je čak u septembru, a album bi, definitivno, trebalo da svetlost dana ugleda krajem leta.

“Pesmu je napisao gitarista Lazar , a tekst pored Lazara napisali su pevač Luka i gitarista Pavle. Mix i master radio je Uroš Milkić iz “Down there” studija. Kao i prošli spot i ovaj potpisuje Stefan Krstić”, kažu oni.
Ponosno kažu da su članovi benda napisali scenario. Spot za pesmu “Kraj” prikazuje radnju koja se dešava zapravo pre prethodnog, već objavljenog spota  “Iza ogledala”.
“Iako danas nije popularno izbacivati singl od 7 minuta, smatrali smo da je ova balada u odnosu na ostale pesme sa albuma pogodna za singl kao i radnja spota koja ide sa njom”, pojašnjavaju članovi benda”.
U isčekivanju albuma, pogledajte spotove pomenutih pesama, pa prosudite sami koji Vam više “leži”.
Bravo za naše Nišlije!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com