Kultura

NIŠKE VESTI VAS PONOVO NAGRAĐUJU: Za jednu kupljenu, dobićete drugu kartu gratis

Niške Vesti vas ponovo nagrađuju. Ko kupi jednu kartu za hit predstavu „Ko vama dade predstavu“, dobiće drugu gratis. Ova urnebesna komedija se na duhovit način bavi kritikom društva i aktuelnim promovisanjem turbo – folka i marginalnih ličnosti kroz različite rijaliti programe. Pozorišni komad “Ko vama dade predstavu Nišlije će moći da pogledaju 10. aprila u Domu Vojske od 20 časova.

Akcija je zbog velikog interesovanja naših sugrađana produžena i važiće i u sredu 10. aprila. Ona se odnose na one  koji kartu kupe u prostorijama Niških Vesti (Prvomajska 2), u periodu od 8 do 16 časova.

Požurite i iskoristite ovu jedinstvenu priliku.

https://www.facebook.com/nenad.skundric/videos/1701023653334482/

U ovoj predstavi među akterima su bard ex-jugoslovenskog glumišta Jelica Sretenović koju prepoznajemo iz najpopularnijih domaćih serija, a tu su još i Igor Lazić Niggor, Zorana Pavić i Nenad Škundrić.

Predstava “Ko vama dade predstavu” je nastala kao nastavak televizijskog kabarea Ko vam dade termin čiji su autori i voditelji Zorana i Nenad.

“Očekujte mnogo više nego što možete i slutiti”, najavljuju akteri predstave

Stariji znaju ko je Jelica Sretenović, koja briljira i u ovoj komediji. Niggora mlađi znaju kao muzičara, iznenadićete se kad vidite da je Igor Lazić i dobar glumac.

Tandem Zorana Pavić i Nenad Škundrić dobro funkcionišu kao tim već godinama u TV emisiju „Ko vama dade termin“.

Zorana pored jasnog dara za muziku ima i veliki talenat za glumu, odličan je zabavljač i sjajno imitira. Nenad Škundrić je veliko iznenađenje sa talentom da uđe u lik, tako da izgleda kao da uopšte ne glumi i zaista uživa u tome što radi?

Jedna glumačka legenda, dvoje izuzetnih iz sveta muzike i jedan televizijski voditelj – glumci u komediji. Kako to može?

I tek kako može! I to bez raskošne scenografije, uz komične kostime, dobar tekst i već pomenutu izuzetnu glumu, ovo je predstava koja se ne propušta!.

Tekst i režiju predstave potpisuje Semir Gicić.

NIŠ
10. april 2019. od 20 sati
u Domu Vojske

Prodaja ulaznica:
Dom Vojske, biletarnica
Niške Vesti, Prvomajska 2
City Cafe, Park Sv.Save

Cena ulaznica:
600 dinara (parter i I-III red balkon)
500 dinara (IV-IX red balkon)

Rezervacije: 063/490-460
(radnim danima od 8-16h)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com