Društvo

Niške Vesti uskoro dobijaju novi i funkcionalniji sajt

Niške Vesti uskoro će dobiti novi i funkcionalniji sajt. U toku je izrada sajta, koji će biti moderan i na pravi način prezentovati sva dešavanja Nišavskog regiona našim čitaocima, koji su već navikli da se informišu na našim web stranicama.

Novi sajt će biti urađen profesionalno, moderno dizajniran i pratiće svetske trendove koji su trenutno aktuelni kada su online mediji u pitanju.

Međutim, svakako ćemo zadržati međusobno poverenje koje smo izgradili tokom petogodišnjeg rada sa našim čitaocima. Novo osveženje sajta biće neophodno kako bi ostali konkurentni na tržištu.

Novina je to što će od sada naši čitaoci moći da nas nađu i na domenu www.niškevesti.rs, tako da možemo da se pohvalimo da ćemo biti među prvima koji koriste slova latiničnog pisma, odnosno slova „sa kvačicama“.

Početak rada novog sajta očekujemo sredinom meseca, tako da su do tada mogući kraći periodi nedostupnosti. Pristup sajtu će takođe biti ograničen.

Izvinjavamo se našim čitaocima ukoliko imaju poteškoća u narednom periodu.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button