Moja priča

Niške Vesti proglasile naj sugrađane za 2017. godinu

U tradicionalnom izboru za NajNišlijku i NajNišliju Niške Vesti su danas proglasile pobednike u obe kategorije. U ženskoj konkurenciji titulu je ponela Dragana Rodić dok se u muškoj konkureniciji istakao Novak Radulović.

Svečanim koktelom u hotel-restoranu “Regent” završena je još jedna uspešna godina niške redakcije okupljene oko Niških Vesti i City Marketing Centra.

Dodeljene nagrade najistaknutijim sugrađanima. Foto: Niške Vesti

Direktor i osnivač Oliver Paunović zahvalio se svima koji su prisustvovali današnjem druženju, za lojalnost i kolegijalnost koju su nesebično prikazivali kroz zajedničku saradnju tokom svih ovih godina i podsetio da će naredne godine biti obeleženo 20 godina postojanja.

Glavni i odgovorni urednik redakcije Niških Vesti, Violeta Milićević upoznala je prisutne najpre sa pravilima konkursa koji je bio sproveden na portalu a potom i proglasila rezultate i pobednike u obe konkurencije. Nakon toga usledila je ceremonija dodele nagrada, a pobednici Dragana Rodić i Novak Radulović istakli su da im je čast što su bili deo projekta i da će im ovaj trofej biti podstrek za dalji rad i napredak.

I naša heroina dobila svoj trofej. Foto: Niške Vesti

 

Dragana Rodić predsednica je udruženja koje okuplja osobe sa ivaliditetom i svojim radom godinama unazad daje doprinos podizanju svesti o ovoj grupaciji ljudi i poboljšanju kvaliteta njihovog života.

 

 

Sportista se istakao po rezultatima u kik boksu. Foto: Niške Vesti

Novak Radulović nedavno je osvojio zlatni pojas za profesionalnog šampiona Balkana u kik boksu i ima blizu 150 profesionalnih pobeda u svojoj karijeri. Redovno u naš grad donosi brojne medalje i pehare, kako sa nacionalnih tako i međunarodnih takmičenja.

 

Nagrada za doprinos otišla u prave ruke. Foto: Niške Vesti

Specijalnu nagradu za veliki doprinos radu Niških Vesti dobila je Maja Vodeničarski koja je, ističu iz redakcije, pored svojih svakodnevnih, kako poslovnih tako i porodičnih obaveza, uvek nalazila vremena da se priključi radu redakcije i blagovremeno izveštava javnost o najnovijim dešavanjima u gradu.

 

Dvočasovno druženje završeno je sa pozitivnim utiscima svih gostiju ali i domaćina, koji će nastaviti sa svakodnevnim radom u službi svih građana Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com