Društvo

Niške Vesti i City Marketing Centar proslavili slavu!

Najbliži prijatelji i saradnici City Marketing Centra i Niških Vesti proslavili su zajedno sa porodicom Paunović praznik posvećen Svetom prvomučeniku i arhiđakonu Stefanu – Stefandan.

Slavlje je priređeno u restoranu “Srećni ljudi” a osim najbližih prijatelja direktora i vlasnika našeg portala bilo je i specijalnih gostiju.

 

Andrija će 17.februara igrati
pred Nišlijama. Foto: Privatna arhiva

Desimir Stanojević Desko i Andrija Kuzmanović uveličali su slavlje i zajedno sa direktorom najavili neke nove projekte u režiji City Marketing Centra. Podsećamo da se dokumentarni film o životu i radu našeg poznatog glumca uveliko snima, a nosiće naziv “Moj život je mjuzikl”. Takođe, 17.februara u Nišu će gostovati jedna od najgledanijih predstava u Srbiji “Hotel 88” u kojoj između ostalih igra i Kuzmanović.

“Hvala vam što ste ovde večeras, uveličali ste našu slavu. To je slava mojih predaka, moje porodice i mog City Marketing Centra. Posebno mi je drago što ste ovde jer je današnji dan poseban, danas je 20 godina kako postoji moja firma. Prošli smo mnogo toga, i sito i rešeto, ali sam srećan zbog toga što smo za to vreme uspeli da napravimo jednu ozbiljnu priču.” obratio se svojim gostima Oliver i podsetio da ovu firmu ne čine samo marketing i produkcija već i neki od najčitanijih portala – Niške Vesti i Srbija Vesti.

Prva knjiga o Nišu, koja predstavlja svojevrsni privredno-turistički vodič kroz naš grad prikazan kroz slike u punom koloru i propratni tekst, izdata je na desetogodišnjicu firme a najnovije izdanje ovog tipa doživeće svoju zvaničnu promociju već u petak.

Svi gosti dobili su po jedan primerak ovog izdanja.

Veče je proteklo u lepom druženju a utisak su upotpunili članovi benda “Posetioci“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com