Virus KoronaZdravlje

NIŠKE KOVID BROJKE OBEĆAVAJU: Bez preminulih od koronavirusa, jedan pacijent na respiratoru

U Covid objektima niškog Kliničkog centra hospitalizovano je ukupno 48 pacijenata. Kod devet pacijenata potvrđeno je prisustvo virusa Covid-19. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, jedan je priključen na aparat za veštačku ventilaciju i nalazi se u jako teškom opštem stanju.

Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra. Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 5 pacijenata. Kod 3 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid -19.

U 3 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno su hospitalizovana 27 pacijenta. Kod 15 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

U ZC Surdulica, u Covid bolnici trenutno je hospitalizovan 9 pacijent. Kod 7 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com