DruštvoVirus Korona

Niške kompanije pokazale solidarnost

Prikljupljeno milion dinara, a pomoć stiže i u robi

Akcija prikupljanja sredstava za pomoć najugroženijim sugrađanima, koju je Grad Niš pokrenuo preko Кancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte, rezultirala je sa, do sada, prikupljenih milion dinara, kao i brojnim donacijama u robi, saopštio je KLERP.

Pozivu Gradonačelnika Niša da pomognu do sada su se odazvale kompanije Olimpias Benetton, DMV, Projektinženjering, Qualis Electronics, Semenarna, Povikom, kompanije iz grupe Pogled, Atomik i mnoge druge. Pomoć dolazi i od naših sugrađana, ističu u saopštenju.

 

“Donacije stižu u novcu, ali i u proizvodima neophodnim da se prebrode ovi teški dani. Кompanija Pogled Rosica donirala je mlečne proizvode iz svog asortimana Gradskoj organizaciji Crvenog krsta, Olimpias Benetton je, pored novčane, izdvojio i sredstva za nabavku maski, a kompanija Atomik obezbedila je prskalice za dezinfekciju”, kažu u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj i projekte.

Organizatori akcije zahvaljuju svima na donacijama, ali i na visokom stepenu humanosti i solidarnosti. Ujedno, pozivaju sve one koji su u mogućnosti, da pomognu uplatom na namenski račun Grada Niša 840-744141843-14 (tekući dobrovoljni transferi od fizičkih i pravnih lica u korist nivoa grada), sa pozivom na broj po modelu 97 87-521. Sve kompanije, kao i fizička lica koja žele da se priključe akciji, novčanom ili donacijom u robi, mogu se obratiti na mail kler@gu.ni.rs. Hvala svima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com