Hronika

Niška policija za osam sati otkrila 610 prekršaja u saobraćaju

Niška policija za samo osam sati otkrila je ukupno 610 prekršaja, od čega je skoro trećina prekoračenje brzine, saopštilo je jutros Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako je navedeno, zbog prekoračenja brzine kažnjeno je 197 vozača, zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa 159 vozača i putnika u vozilu, dok je zbog vožnje u pijanom stanju iz saobraćaja isključeno 12 vozača, od kojih su trojica imala više od dva promila alkohola u organizmu.

Kažnjeno je i 33 vozača zbog korišćenja mobilnog telefona, a 25 vozača motocikala i mopeda zbog nekorišćenja zaštitne kacige.

Iz MUP-a je navedeno da je u saobraćajnim nesrećama od početka godine u Nišu poginulo 12 učesnika u saobraćaju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Ovo je sramota za policiju a ne za vozače. Da je policija 24/7 bila na ulice, sada bi bilo manje ovih prekršaja. Ali oni su neradnici i rade samo kada im stigne neka depeša da moraju da postupaju po nekoj akciji. I to traje jedan vikend i opet ništa sledećih 6 meseci. Zato imamo konjske zaprege po Nišu, motori divljaju po ulicama, bahati vozači staju gde im se hoće. A policije nema na ulicama, samo pod rotacijom u službena kola bestrebno jure i završavaju svoje privatne poslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com