Promo

NIŠKA PIVARA – OD SUPERHEROJA DO GRUPE KERBER (VIDEO)

Već smo pisali o svetskom trendu da velike kompanije ostvaruju saradnju sa afirmisanim umetnicima iz različitih branši kako bi se, istovremeno, promovisali komercijalni proizvodi i talentovani pojedinci. Taj trend poslednjih godina prati i Niška pivara, a sve u cilju da lokalne brendove promovišu – lokalni umetnici.

Nakon što je putem stripa „Super Miško pije Niško“ Niška pivara dobila maskotu, a grad Niš autentičnog superheroja, pojavljivanje glavnog junaka iz stripa na nišavskom keju, u originalnom kostimu, osvojio je Nišlije.

Foto: Niška pivara

Usledilo je snimanje kratkog filma o osnivaču pivare Jovanu Apelu: „Niško je čuvar tradicije.“ Jovana Apela u filmu tumači glumac Narodnog pozorišta Miloš Cvetković, dok scenario potpisuje pisac Miloš Petković. Ovaj film premijerno je prikazan na Filmskim susretima u Nišu. Niška pivara je tom prilikom ostvarila saradnju sa Niškim kulturnim centrom i podržala ovu manifestaciju.

U sledećim koracima Niška pivara podržala je i rad Narodnog pozorišta u Nišu pa se, sa epitetom “Prijatelj pozorišta”, pojavila na premijeri predstave “Lice”.

Naposletku, ostvarena je saradnja sa jednim od najpopularnijih bendova na prostoru bivše Jugoslavije – grupom Kerber. Snimljen je spot za novu pesmu Kerbera “Bestraga sve”. U okviru reklamne kampanje koja je pratila premijeru spota, Niška pivara se pojavila kao sponzor u priči u kojoj su se okupili mnogi sjajni umetnici, od gorepomenutih Miloša Cvetkovića i Miloša Petkovića, preko glumice Petre Nešić, filmskog maskera Miroslava Lakobrije, slikara Igora Krstića i mnogih drugih.

Ostaje da vidimo kakve će aktivnosti i inicijative nadalje podržati Niška pivara, jedan od brendova grada Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com