Društvo

NIŠKA OMLADINA: Ratko Mladić heroj, a ne zločinac!

Nakon što su danas u Nišu osvanule nalepnice sa natpisom „Ratko Mladić osuđen za genocid“ osvanule i u Nišu, Niška omladina prelepila je novim na kojima piše “Ratko Mladić – heroj”.

“Današnja “akcija” od strane “građana” u kojoj je pokušano skrnavljenje imena Srbskog heroja Ratka Mladića bila je obična manipulacija medijima od strane par pripadnika druge srbije i autošovinista”, navodi u saopštenju koje je potpisala Niška omladina.

Ističu da je ovo akcija u ime Niške omladine, nacionalno svesne koja razmišlja svojom a ne glavom boljševizma!

“Takođe poručujemo istim tim “Građanima” da je Niš srbski grad, i da u Nišu neće prolaziti akcije srbomrzaca i onih koji svoj narod žele da predstave kao genocidan! U Srebrenici nije bilo genocida! Ratko Mladić heroj a ne zločinac, nepravedno osuđen od strane dželata”, navodi Niška omladina u saopštenju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

5 Komentara

  1. Treba staviti prst na celo i razmisliti,zasto je zapad bombardovao Srbe,unistavao nam porodice,ubijao decu,unistavao infrastrukturu,zar nasi generali ,porucnici,narod, nije imao pravo na samoodbranu Srba.proglasili su za zlocince sve one nase koji su branili domovinu,da bi oprali svoj prljavi pohod na malu Srbiju,govoreci kako je Milosevic kriv,a oni,taj zapad, sireci njihovu kvazidemokratiju po svetu,pobise toliko naroda,drzavnika,i nikom nista.

    1. Ne zaboravite da je našim srpskim herojima sudio zločinački sud, osnovan u Americi! Tzv. Haški tribunal imao je istovremeno i osnivački akt i Optužnicu i Presudu!

  2. Evo javljam se iz Australije i zelim da kazem da sam ponosan na Nisku omladinu sto cuva Srpsku cast i Ratka Mladica

  3. Misljenje svih onih koji pisu ‘srbski’ a ne ‘srpski’ nema nikakvu tezinu. Ako jezik ne znate, kako cete znati istoriju. Za sta su nam preci ginuli u ratovima, ako vi, bez ikakve dileme, coveka koji je direktno odgovoran za smrt par hiljada ljudi nazivate herojem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com